[Outstation] Kedah - Breakfast | TH Hotel & Convention Centre

Assalamualaikum. Cinta.


The next day, Sue dan Kak Ain, officemate Sue just breakfast lite je.. Meeting that day start 10.00 pagi.. So sempat la breakfast sekejap. Sue decide makan yang lite lite je.. Ingatkan sempat la nak breakfast kat luar.. Cadangnya nak breakfast makan roti canai kat kedai favorite kitaorang or roti jala kat stadium tu tapi macam tak sempat je.. huhu..


Sudahnya breakfast je kat hotel..


After breakfast, Azmi, staff regional state Kedah datang pick up kitaorang berdua untuk hadir ke mesyuarat dengan customer sama-sama.. Hurmmmmm.. siap kena perli lagi sebab nak makan roti canai or roti jala.. Sudahnya roti canai ke mana..roti jala ke mana.. tebar atas katil je la.. Tu la.. sapa suruh lepas Subuh sambung tidur balik.. Kan dah lewat.. haihhhh.. Sue ni.. ape nak jadi ni.. *krik..krik..krik..*


Megenai restoran yang terdapat di TH Hotel & Convention Centre, suasana pagi di sini amat menenangkan. Makanan sarapan pagi yang dihidangkan juga tidak mengecewakan para pengunjung. So boleh la nak try..

Meeting di premis customer juga tidak mengecewakan.. Siap ada meehoon goreng lagi.. So even breakfast lite je, kenyang sampai tengahari dengan santapan yang disediakan oleh pihak customer.. Thanks! 
*tq kerana telah menambahkan saiz baju Sue..kuikuikui..*

Wassalam..

No comments:

Post a Comment