Monday Pertama di Office After Raya

Assalamualaikum. Cinta.

Semalam my first day masuk bekerja di office setelah bercuti raya.. Waaaa.. lamanya tak masuk office.. Orang ingat Sue bercuti lama sedangkan Sue outstation almost seminggu last week after cuti..

That's kebetulan Sue dah apply cuti raya awal-awal sampai raya ke 8 sebelum dapat tahu kena pergi outstation after that.. Hehe.. rezeki.. Alhamdulillah..

Disebabkan dah lama tak breakfast kat office so macam dah tak tahu nak makan apa.. Lagipun ada kedai still tutup.. So tak banyak choices. Makan apa yang ada je..



Bila dah makan berat-berat waktu pagi, mula la mengantuk.. Tengahari makan nasi lagi.. Hurmmmm.. sudahnya tak makan malam..

After kerja melepak dengan En. Along.. Hujan lebat petang semalam. Melepak sambil tunggu nak pick up Namia..

So lite lite je.. Minum petang la katakan.. Lagipun Sue and En. Along still kenyang lagi..



Malam tadi we all ada movie screening filem terbaru "Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa".. Filem ini bakal berada di pawagam pada 14 Ogos 2014 ini. Full story Sue akan update soon.. Tq Bro Fram├ęstone sebab anjurkan Blogger Movie Dayout malam tadi..

Soon okeh.. Sabar...

Itu je aktiviti semalam.. Kepenatan jugak.. Sudahnya hari ni so sleepy.. Boleh tersengguk-sengguk.. Hahahaha.. Tapi berjaya jugak managed kerja-kerja hari ni..

Wassalam..
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Biasala kalau baru lepas cuti panjang kan.. Lemau2 je masuk opis.. Hehe.. Tak sempat pun jumpa sue & rakan blogger lain malam tu.. Mieza sampai lambat.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. suka betul sue makan mihun ekk.. dah terperasan daripada entry lain lagi.. urmm sedapnya nampak

    ReplyDelete