Ke Mana Menghilang Seminggu Ni?

Assalamualaikum. Cinta.


Hurmmmm.. ada tak yang mencari dalam seminggu ni?

Hurmmmm.. korang mesti la tak pelik kalau Sue tak update blog seminggu pun.. Huhu.. Sue bukannya selalu update entri pun.. Lately ni je baru rajin sikit.. Haha.. emo pulak.. -__-


Tapi seminggu minggu lepas Sue agak sibuk. After habis cuti raya, esoknya terus shoot ke Kedah untuk outstation dari kampung.. Tu yang tak berusik blog ni seminggu ni.. Tengok kejap-kejap je.. Tak sempat nak blogwalking bagai.. Update entri pun tak sempat.. (alasan sangat)

Now dah kembali ke rumah.. Esok baru nak menjejakkan kaki ke office. Punya la lama tak masuk office.. Hahahaa.. 
Agak-agak ada yang rindu tak? Kikikikikiki...


Walaupun dalam hati ni teringin nak 24 jam mengadap blog + blogwalking kawan-kawan, tapi fokus kepada kerja hakiki for sure tak boleh ditinggalkan. Kena fokus tu.. 

Then balik rumah, after office hour baru la boleh memanjangkan langkah ke mana-mana or mengadap blog.. wuhuhuhu.. kena la terima hakikat.. Part time blogger macam ni la. Ada family lagi..anak.. Kerja hakiki lagi.. Nak kena pandai bahagi masa.. tak gitu kan korang..

Tu yang nak tak nak buat entri auto-publish tu.. So kadang-kadang orang ingat kita mengadap blog 24 jam sebab ada je entri yang keluar setiap jam padahal orang tu dah set siap-siap auto-publish pun.. Takde banyak masa nak mengadap blog je everytime.. So dengan auto-publish, memudahkan sebenarnya. So tak risau la kalau blog tak ter update.. kannnn..


Tapi... Sue jarang jugak buat auto-publish ni.. muahahahaha.. Sebab nak taip banyak-banyak sekali gus tu yang tak terajin.. Sedang diusahakan... ^_^ ok!

*keep calm & keep blogging*

Ok la.. Selamat malam!


Wassalam..

1 comment:

  1. takpe... bawak bertenang, ada masa sambung blogwalking.. hihi

    ReplyDelete