Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

Assalamualaikum. Cinta.

Haaaa.. tengok tajuk kat atas tu.. Nampak tak? Seram kan... 

Ni kalau Sue la kan yang berada dalam situasi kawan serumah meninggal, first thing yang Sue akan buat adalah call polis dan inform ahli keluarga kawan tu.. Tapi kalau la langsung tak tahu nombor telefon ahli keluarga kawan tu ke, tak tahu langsung latar belakang kawan tu, maybe inform kat polis terus je la ye.. Agak kejam kan tak tahu langsung background kawan serumah tu... huhu.. Bukan takde ye orang macam tu.. -__-"

Tambah-tambah kalau dah beberapa hari baru kita tahu yang dia dah meninggal.. (ni kalau kes tak ambil tahu langsung pasal kawan serumah).. Agak-agaknya ape ye korang buat? Sue?

Hurmmmmm.. Sue memang pindah rumah la lepas tu.. Gila.. Sure terbayang-bayang kot...

Kenapa cerita pasal housemate mati ni??

Sebabnya...


14 Ogos 2014 ini filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa akan ditayangkan di pawagam kepada umum. Cerita ini dibintangi oleh kumpulan Bocey, Yassin Syj, dan Edy Kodiang..

So bagi yang nak tengok filem ini secara percuma, jom terjah ramai-ramai ke blog Bro Framestone.. Jom join contest Bro Framestone ini..

Trailer filem :-



Wassalam..

No comments:

Post a Comment