Separuh Masa Pertama Germany 5-0 Brazil

Assalamualaikum. Cinta.

Pagi ni pertama kali untuk tahun ni Sue bersahur kat luar.. Hahahaha.. silap timing ke ape ni.. Kedai mamak semua penuh.. Rupa-rupanya sebab ada game Germany vs Brazil..

En. Along memang ada cakap malam semalam kalau nak sahur kat luar esok kena keluar awal sebab mesti kedai penuh.. Ada game katanya.. Then tak dengar pun sape lawan sape.. Nasib baik je still ada table.. Lambat sikit jawabnya tapau aje la.. Kikikikikiki..

Sorry ye.. Sue tak tengok bola.. Kalau En. Along tengok pun, Sue lebih rela melenakan diri.. Tak sanggup nak berjaga.. Hoho.. Ada Apa Dengan Bola?



Rupanya ramai penyokong Jerman.. Dah la table Sue memang Sue mengadap orang tengok bola.. En. Along dapat la jugak mengadap tv.. Senang je nak tahu berapa gol.. kira je berapa kali orang bersorak confirm tahu dah berapa gol... Hahahahah..

Timeline facebook pun penuh dengan status pasal Jerman dan Brazil.. Hahaha..memang gelak je baca semua status kawan-kawan pagi-pagi camni.. Apa-apa pun sahur dulu ye kawan-kawan.. Tengok bola tu tengok la jugak.. jangan sampai terlajak sahur sudah la ye..



Salam sahur! :)

#fifa #worldcup2014 #germany #brazil #germanybrazil

Wassalam..
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment