Iftar di Restoran F Kuala Ketil, Alam Avenue | Shah Alam

Assalamualaikum. Cinta.


Ini adalah iftar terakhir di luar bagi Sue sebelum pulang bercuti ke kampung tempohari. Iftar kali ini direncanakan oleh kawan-kawan En. Along dari Mahkamah Selangor. Alhamdulillah.. tiap-tiap tahun kawan-kawan office En. Along rajin ajak iftar sama-sama.

First time sebenarnya Sue makan-makan area Alam Avenue ni.. Kalau sampai kat Alam Avenue ni cuma area deretan kedai yang depan-depan tu especially Sincerelybyus Boutique tu je. Favorite butik Sue tu..

Sue dan En. Along sampai pun dah dekat dekat nak berbuka. Makanya memang ambil apa yang ada. Ramai juga yang berbuka di sini. Tak sempat nak ambil banyak menu pun. Makan apa yang ada. Lagipun ramai yang dah ambil macam-macam sampai penuh meja.



Kambing bakar sampai terlebih-lebih. Hahahaha.. Tq Shahrul!


Buffet kat sini berharga RM 17. So ambil la apa aje.. Not bad semua makanan dia. Tapi sorry la ye sebab sampai lewat, banyak yang dah licin.






Yang best dapat dukung Baby Ana.. She's so cute.. Baik je.. rasa nak bawak balik je.. Muahahahaha.. ^_^



Banyak juga menu yang disediakan di sini. Antaranya, kambing bakar, nasi briyani, lauk-pauk, otak-otak, roti John, beberapa jenis pasta, kuih-muih dan buah-buahan sebagai pencuci mulut, dan minuman sejuk/panas.

Sesiapa yang ingin berkunjung ke sini, info seperti di bawah :-

F KUALA KETIL RESTAURANT & CATERING
Alam Avenue, No. C-7-G, Jalan Serai Wangi H16/H, 40200, Shah Alam, Selangor
Dewasa : RM 17.00 / Kanak-kanak : RM 10.00
Tempahan : 03-55240225 / Whatsapp : 018-9196798


Wassalam..

No comments:

Post a Comment