Tak Padan Yang Kecik!

Assalamualaikum. Cinta.

Ni time makan-makan petang semalam after menonton preview filem animasi SuperSkuad.. Filem ini akan ditayangkan kepada umum 5 Jun 2014 ini nanti. Full review pasal filem ni akan story later okeh!

Hadirah ni.. memang tak padan yang kecik.. Air demand.. nak yang sedap aje..



Tapi bukan habis pun.. paksa mummy dia minum.. Dah la mummy dia ni tak sihat sangat.. Sakit tekak, batuk, demam.. Pakej tu..



Lastly paksa papa dia pulak habiskan.. Hahaha.. hadoi.. Air nak yang sedap tapi minum sikit je.. yang dia makan cuma nata de coco dalam air tu.. haihhhh..

Wassalam..
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. bulatnya mata hadirah kak. hihi comel je. macam adik kite juga. selalu order minuman yg macam ni. nanti tak habis membazir je. hee

    ReplyDelete