[Short Trip 2014] Johor Bharu : Makan Bubur Jam 2 Pagi!

Assalamualaikum. Cinta.

Last weekend we all ke Johor Bharu. Without early preparation pun.. Dah nak bertolak baru booked hotel bagai. Short trip ke sana.. We all bertolak dari Setia Alam ni pun dah lewat jugak. Nasib baik dah isi perut siap-siap petang tu after preview movie animasi Super Squad but En. Fariz dan Cik Nurul je tak makan lagi. So berhenti kat RnR Dengkil je..

Dapat la si kecik tu aiskrim..



Sampai JB lebih kurang jam 12 jugak rasanya.. Settle check in, En. Along and En. Fariz keluar pergi cari bubur katanya.. Hadirah yang dah tidur sepanjang perjalanan tu pun ikut jugak.. Boleh tahan matanya.. Jenuh la dia nak tidur balik ni..







We all check in kat Hotel Sentral je. Sebab bajet bajet la sikit kan.. Just nice la. View dari bilik Sue cun! Best! RM100++ sebilik. Ok la tu kan.. Nak bajet punya pasal.. kehkehkeh..





Seriously memang sedap bubur nasi ni.. En. Along kata diaorang beli kat gerai je. Nama gerai tu pun dia tak tahu.. haihhh..

Jam 2 pagi ye we all melantak bubur nasi ni.. Dah la mulanya Sue tak nak so nak rasa and share dengan En. Along je la tapi dia beli gak sebungkus untuk Sue.. Licin ko! Hah! Camne tu? Rosak diet weh..rosak.. sob..sob..sob..

Si Hadirah pulak tak tidur tidur time tu.. alih-alih mummy dia terlelap dulu.. Entah bila dia terlena kat sebelah pun Sue tak perasan. Tahu tahu je dah terlena..

Will be continued

Till then, good night!

Wassalam..
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. aishh, lama tak makan bubur.
    adarain.com

    ReplyDelete
  2. turun JB ke? kalo kat JB bubur sentosa la glamer..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. short trip je kak.. tu la.. tak sure yeke bubur sentosa.. but so sedap..

      Delete