Shopping With Her!

Assalamualaikum. Cinta.

* tengah tunggu mummy siap time ni.. *



A few weeks ago, sempat ber shopping dengan my chenta hati.. Alahai.. kemain lagi tau budak ni.. Agak sukar ye nak membeli baju ke kasut ke dengan dia. Kalau tak kena gayanya memang dia tak nak beli apa-apa pun..


Dah la cerewet macam Aunty Yana dia jugak.. haihhh.. fening..

Mummy nak belikan baju dia tak nak.. Dia nak playdoh je time ni.. 
Oh ya! time ni Hadirah, Mama and my Adik datang Setia Alam.. tidur satu malam kat sini..


Playdoh dah dapat then pujuk-pujuk dia beli kasut pulak.. Beli baju tak nak pulak.. Jimat mummy dia kan??? hahahaha.. iye la sangat.. mummy shopping tang lain pulak khennnssss.. ^_^

Then Aunty Yana dia nak beli kasut jugak.. =.='  Cerewet jugak la al kisahnya.. mane tak anak sedara ikut perangai cerewet camtu.. Aunty dia ni lagi parah wooo.. rabak poket kakak dia ni haa... -___-"



Siap baring bagai Hadirah ni menunggu Aunty dia pilih kasut..

Bukan selalu dapat shopping dengan budak kecik ni.. Everytime nak belikan something untuk dia, dia mesti tak nak melainkan beli toys yang dia nak.. haihhhh.. memang menjimatkan mummy betul la.. good girl! Hahahaha... Papa pun tak pening kepala kan.. 
Tapi mummy kona tang lain la ye.. *shopping mood*

Babai.

Wassalam..

No comments:

Post a Comment