Santai Petang - Marina Putrajaya

Assalamualaikum. Cinta.


Aci tak kalau kata nak celebrate birthday En. Along awal?? Keh..keh..keh.. Boleh tak?
Ngeee~~~ *ade gak yang kena cubit ni kang ngan En. Along..hahahaha..*

Actually saja jalan-jalan dengan kaki sakit nak bersantai.. Saja nak try makan-makan kat Marina Putrajaya ni. Biasa-biasa je la makanan dia. Tapi tang view tu cantik.. Yela kan.. Tasik kot depan tu.. Mana tak cantiknya..



Nampak tak makanan lagi dekat di hati perut... View cantik ke tak dah tak kisah.. Yang penting isi perut dulu.. Muahahahaha..






Total all RM 63.00.

Ni view waktu malam.. Tapi untuk pengetahuan korang, ni hanyalah cubaan seorang amatur.. tu pun setelah berpuluh kali snap.. -_-" Lagipun takde lenses macam abam Potia Casadelarossa tu.. Kalau tak sure nampak lagi dekat.. kikikikikikiki..


ok..ok.. nanti we all join kelas photog sifu-sifu tu ye.. Ermmm..bila la eh?

Wassalam..

No comments:

Post a Comment