Pencinta ABC

Assalamualaikum. Cinta.

Haaa.. Hadirah ni kan pencinta ABC betul sekarang ni.. Every time cakap je nak pergi makan, sure dia dah order siap-siap "kakak nak ABC".. =.=' Buatnya kedai tu takde ABC naya je.. Sebab tu gigih gak la cari kedai makan yang ade ABC..

Bukan main lagi dia meng'order'.. Haiyooo.. makan nasi tak nak.. ABC je yang dia nak.. If takde ABC, selalunya distract dia dengan benda lain. Desert yang best best ke.. Cake, aiskrim ke.. Kalau cake tu nak la dia makan.. Ok la sikit.. Kenyang la jugak kan.. Nasi tu kadang-kadang je dia nak.. So kalau dia nak tak kira masa, laju-laju bagi je.. Sebab dia ni susah sikit nak makan nasi.. -___-




Wassalam..
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment