Minum Petang - The Teapot Deli, SACC Mall

Assalamualaikum. Cinta.



Petang petang kalau dapat minum macam ni selalu kan best.. Suasana romantik.. dengan hiasan English style.. Wahh.. syok woo.. Banyak teapot sebagai hiasan.. Dah namanya The Teapot Deli kan.. Teapot adalah tarikan utama.. So cozy..

Bila dah namanya English style, memang tema berkonsepkan putih suci dan ditambah dengan bunga-bungaan.. I love it! In love terus... ^_^

Tapi.. rabak poket kalau hari-hari minum kat sini.. T_T

Saja nak try makan minum kat The Teapot Deli ni.. Dok bukak kamus pakcik google terjumpa.. So why not jalan-jalan cari makan kat sini pulak ye tak..

Our menu -->


Haihh.. katanya nak minum petang tapi jadi macam makan malam la pulak... kuikuikui.. =.='

Sue order jus tembikai instead of tea or nescafe. Nampak macam menarik tea or nescafe dalam pot tu.. Tapi.. Bukan apa.. kalau minum teh takut angin.. Kaki pun belum sembuh betul lagi.. Nescafe pulak saje  tak nak minum. Sebab takut pening pulak kang.. naya je En. Along kena dukung.. Erk.. ahakksss.. ^_^


Try la roast chicken dia. Just nice. Sedap. Recommended to all..


Menu En. Along chicken pie and hot milo je. Katanya tak nak makan banyak. Kuikuikui.. Tapi kena paksa makan scones.. Muahahaha.. ^_^


Scones set. 
Ini adalah first time Sue rasa scones. Hari tu kononnya nak rasa time kat Cameron Highlands sudahnya impian tak jadi kenyataan. Makanya rasa la scones kat sini... Just nice. Share dengan En. Along sebab tak habis.. Ngeeee~~

Total all Rm 43.50.
Not bad la kan..

* tuan blog pun nak bergambar dengan scones yang first time makan ni.. *

Alamat :-
The Teapot Deli
Tingkat 2, SACC Mall

Wassalam..

1 comment: