Malang Tidak Berbau

Assalamualaikum. Cinta.

Alkisah malang tidak berbau terjadi 30 April lepas.. Ditakdirkan Sue terjatuh. Entah macam mana boleh terjatuh pun tak tahu.. Takdir Yang Maha Kuasa..

Sudahnya ke hospital juga bila rasa dah tak boleh gerakkan langsung kaki.. apatah lagi nak berpijak di bumi yang nyata. Alhamdulillah nothing serius. Siap x-ray bagai.. Tapi that night memang langsung tak boleh jalan.. Merasa la naik wilca macam En. Along tempohari..



After that sampai KKB dah jam 3 pagi.. Hadirah dah lena.. For a few days ni memang rest cukup cukup je.. Hopefully sihat seperti sediakala. Kesian jugak kat Hadirah. Tak keluar ke mana-mana pun cuti cuti ni..



So sweet anak mummy ni.. Sanggup mandikan mummy.. alahai.. sayang kat mummy ye.. Rindu dia ni..

Time mummy dia tengah tidur, dia duduk kat sebelah lepas tu dia cakap, "kakak sayang mummy. Mummy cepat baik ok".. alahai sayang.. mummy tak dengar pun..
En. Along yang ceritakan balik..

Terharu... sob..sob..sob..

Wassalam..

posted from Bloggeroid

2 comments: