Happy Birthday Nurul! - Sakae Sushi

Assalamualaikum. Cinta.


Happy belated birthday to Cik Nurul. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & bahagia sentiasa di samping insan yang disayangi.. ^.^

Ok.. Sue baru nak update ceritera hari tu sebenarnya.. 

Hari tu sempat la makan-makan dengan Cik Nurul, En. Fariz dan En. Along masa hari birthday Cik Nurul.. Gigih tau iols berlari-larian dalam hujan nak mengejar balik rumah after meeting hari tu. Kesian pulak kat Cik Nurul and semua sebab dah janji nak dinner sama..

We all ke Sunway Pyramid. Ingat nak makan kat Ichiban Boshi sekali takde pulak. Lastly kami ke Sakae Sushi je.. Cik Nurul siap buat member card lagi. Pengumpul setia member card ni... hahahaha.. Boleh gak dapat diskaun next time datang.. Siap ade diskaun untuk birthday lagi tapi kena guna next dine in la jawabnya..

* Jangan dilayan sangat En. Along tu.. dia memang suka lain dari yang lain.. hoho.. *

But time tu orang ramai.. So kena Q dulu la.. Sempat la posing khennnnss..


Teruja dengan menatang ni.. Wooo.. boleh order kat sini je yang ala carte tu.. Terus sampai kat kitchen dia.. Tunggu then sampai la apa yang kita order tu.. 

* En. Along dah tak ingat benda lain kalau dapat makan sushi.. his favorite tu.. asyik sangat tu.. *

* orang lain minum tea yang boleh refill banyak kali, tapi iols mesti order yang lain.. muahahaha.. syok pulak order main touch touch screen je.. *

* suka Cik Nurul kita dapat makan sushi.. ^_^ *

Ok.. now jom tengok apa yang kami makan... of course la order tak hengat.. Menyeksa perut ni.. rosak diet iols.. *nanges* T_T










Semua ni tak ingat nama dia.. hahaha.. main order je.. nampak sedap order touch touch je.. terus sampai dari kitchen dia.. Weeeee~~~

Ada jugak yang En. Along, Cik Nurul and En. Fariz ambik dari tempat yang bergerak tu.. tapi mostly Sue tak makan.. Sue bukan peminat setia sushi macam mereka ni haa.. =.=' En. Along kata rugi bawak Sue kalau makan sushi.. Dia sorang je yang makan banyak nanti.. Ngeee~~

Bertingkek tingkek pinggan diorang ni haa.. lupa pulak nak snap tingkek tingkek tu.. -_-"

After makan, of course sesi bergambar sakan mengambil alih.. Sementara nak tunggu movie start.. Masa ni En. Fariz dah beli siap-siap tiket wayang untuk kami.. Sampai masa ni pun Sue tak tahu pun cerita ape yang akan ditonton.. Boleh pulak dah duduk dalam wayang baru Sue tanya.. kahkahkah..





Sama tak En. Fariz punya gelagat dengan En. Along bila bergambar? 
Sama kan... Hahaha.. mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.. 
Kata adik beradik.. memang sama la perangai.. Hoho..




Next entry pasal movie pulak ye.. panjang la pulak entry ni.. Penuh dengan gambar makanan je.. Hehe..


See you'll in the next entry.. ---> NEXT


Wassalam...

No comments:

Post a Comment