Aye Aye Captain!

Assalamualaikum. Cinta.

okeh.. sambungan dari entry tadi..

Movie yang ditonton adalah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Captain America!

Hehe.. Sue tahu pun setelah bertanya.. tu pun dah masuk dalam wayang ye baru nak tanya.. Camne la boleh tak ingat nak tanya tengok movie apa.. Tengah tengah tengok iklan tu baru la terhegeh-hegeh nak tanya.. -_-"

Aktiviti sementara menunggu pintu wayang dibuka...







Haaa.. nampak tak betapa kanak-kanak ribena nya kami.. Selfie is a must ye dek non.. ^_^
Tapi sayang.. -__-" camera tak canggih so tak clear la picture ni semua.. 
siap ambik dengan monopod ye.. Bawak ke mana aje ni.. haihhh..

Habis wayang tu dah tengah malam.. Siap sesat dalam Sunway Pyramid pulak tu.. huhu.. Camne la boleh tak jumpa pintu keluar ke parking yang betul.. Keluar keluar je pintu lain.. So jalan jauh la cari kereta.. Kereta pun dah banyak takde lebih memudahkan nak cari kereta. Tapi macam scary je... sunyi sepi..  =.='

Happy birthday again Cik Nurul! 
Wekkk.. dah naik satu angka dari Sue... Lalalalalalalala.. ^_^

Wassalam..

4 comments:

  1. Bestnye bleh selfie mcm tu. Dah lame dayah tak mcm tu . hiks. btw done follow awak. Jemput ke blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. biasa la.. tak sah kalau tak selfie.. :D
      btw tq.. will visit u back..

      Delete