[Wedding] Tahniah My Friend! (X-Csten)

Assalamualaikum. Cinta.

Ahad lepas berkesempatan menghadiri walimah kawan I masa diploma dulu.. Kawan sekelas csten.. Yati namanya..

Tahniah Yati & Pasangan.. Selamat Pengantin Baru.. Semoga berkekalan hingga ke Jannah..



I datang sekali dengan adik ipar and his wife. Mereka juga rakan sekelas I masa diploma dulu.. Kikikikiki.. so uolss tahu la kan macam mana boleh jadi kakak kepada dorang berdua ni haa..

We all actually datang lambat. Dah last last dah time ni.. So ada x-classmate yang tak terjumpa. Yang jumpa pun dah nak balik.. hekhekhek.. Ampunkan kami..

Alhamdulillah rezeki datang lambat, dapat goodies bag yang banyak.. Tetiba je ayah pengantin bagi.. Tq so much!

Oh ya! Nanti I sambung kenapa lewat.. siap balik tu singgah Pusat Sains Negara lagi tau.. Errr.. Entri lain la eh.. Semak pulak story panjang panjang kat sini..

Till then, babai..

Wassalam..
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment