Tutorial Dalam Komen Pun Jadi..

Assalamualaikum. Cinta.


Alkisahnya I tak join En. Along and my princess Hadirah berdengkur sekali sekarang ni sebabnya I belajar nak beli domain dari Namia tadi... Kehkehkeh.. dalam komen facebook pun jadi tutorialnya..

Oppsss.. tapi jangan tanya I cara-caranya.. I dah lupa and takut tersalah bagi info kat korang.. =.=' 
Saya budak baru belajar... -__-

Tertarik hati nak beli domain ni lepas tertengok status Atikah.. Lepas tu tengok Namia dok balas balas komen.. Siap tunjuk ajar lagi.. I pun join ler sekaki.. Terharu tau I bila Namia sanggup tunggu kami ni haa buat step by step until hantar bukti pembayaran and menunggu maklumbalas team tu.. sedangkan kalau ikutkan dia dah boleh beradu lena dah.. Esok dia kerja pulak tu.. kesian dia.. sob..sob..sob.. *lap lap hingus*

So now I just tunggu feedback dari team tu je bila boleh guna domain baru I tu..
Nak tahu ke apa domain I tu??

Jeng..jeng..jeng..

Ok.. jom kita tidur! Dah lewat malam pulak.. Good night uollsss..


Wassalam..

1 comment:

  1. salam pemilik blog :)

    jemput join simple review segment by me :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    ReplyDelete