Percubaan Memakai Tudung Bawal Ala-Ala Cik Yunabella

Assalamualaikum. Cinta.

Morning uollsss..
Pepagi lagi iols dah dok gugel nak pakai tudung bawal ala-ala Cik Yunabella.. Tu pun after ramai yang dok share kat fb.. Nice tau..

Sampaikan Abang Nara (Beautiful Nara) pun masukkan sekali tau dalam blog dia..



Tapinya.. I tak pandai lagi.. ni percubaan pertama ni.. So memang nampak tak kemas.. Tak pandai lagi nak kemaskan elok-elok.. Hahahahaa.. -__-"

Ok..ok.. next time I cuba lagi ye.. ^_^

Kalau sesapa nak try boleh jenguk blog Cik Yunabella.. Kat instagram and facebook dia pun ada..

Yang ni ada la tutorial dia.. kalau nak terjah sila la..


Sangat cekap dan laju dia buat.. I ni terhegeh-hegeh dok buat.. setengah jam jugak la ye i baru dapat siapkan.. Cik Yunabella buat 30 saat je tau! Wow!! o_O hebat!


Wassalam..
posted from Bloggeroid

2 comments: