Oh! April Dah Rupanya..

Assalamualaikum. Cinta.

Oh! Dah masuk April! Means dah suku tahun dah.. Hurmmmm..

Banyak lagi yang tak terbuat ni.. Banyak betul hutang ni.. Kiri kanan, depan belakang, atas bawah.. Huishhh.. banyak kan..

Bermacam agenda ada tapi still tak terlaksana.. Hadoiyai.. bila la mahu berubah ni.. Tabahlah wahai diri..

Oh...tadi dinner kat luar lagi.. (pernah ke dinner kat rumah? Rasanya dapur pun tak berasap kan?)

Rosak diet okeh! Banyak betul makan ni..













Hah! Hambek! Macam ni punya makan camne la nak kurus.. nanges.. sob..sob..sob..

Dah kena start kurangkan berat ni.. kang lagi lambat diet lagi susah nak turun.. At least target nak turunkan 10kg this year.. Wow! 10kg tu.. Mampukah or mampuskah?

Kena start bersukan and bersenam seperti dulu-dulu balik.. Huh! kejap gila naik 10kg.. sadis betul.. nak kena kurangkan jugak no matter what.. Kang lagi teruk depression ai ni.. Mati wooo..

1, 2, 3.. go mummy go! You can do it!!
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Ok la.. nak lena dulu la.. lari-lari anak dalam mimpi dulu.. warming up la katakan.. Hahahahaha..

Good night dear.. Muahhhh! Love you all!







P/s : layankan je selfie ai ni sebab time ni bosan tunggu makanan.. tau la selfie boleh bawak kematian macam dak laki tu.. tapi kan, ai nak jugak selfie.. muahahaha.. sila jangan muntah okeh!
#selfiesuesopian #selfieketikabosan


Wassalam...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment