Mini Giveaway "Sweet Moment" Blog Melastik Bintang 2014

Assalamualaikum. Cinta.

Keindahan & kenangan yang terbaik adalah memelihara kupu-kupu dari syurga yakni satu-satunya cahaya permata hati kami buat masa ini, Hadirah..

Walaupun sering berjauhan namun, ingatan kami sentiasa mengenainya.. Tak pernah luput walau sesaat.. Selalu merinduinya.. Walaupun jauh di sudut hati sedih menyelubungi diri, namun kami tabahkan hati mengharungi setiap detik, setiap saat tanpanya di sisi sepanjang hari-hari biasa.. Hanya di kala hujung minggu barulah kami bertemu..

Hujung minggu sebegini diperuntukkan hanya untuk bidadari kami yang seorang itu.. Masa ini adalah masa yang paling berharga buat kami..


This our sweet moment together.. Enjoying our holiday at Bukit Tinggi last month.. Love her so much..

********************************************************************************

Actually, entri ini adalah entri khas untuk Mini Giveaway dari Blog Melastik Bintang.. 

Korang pun kalau ada masa jom la join.. Jom kita jeguk Blog Melastik Bintang ni sambil-sambil tu..


Eh! Tarikh tutup dia esok la! 13 April 2014 jam 11.59 malam.. Cepat eh! Kang terlepas pulak.. 
Pemenang dia dapat :-

"Seorang  pemenang dengan gambar yang paling menarik akan dipilih dan memenangi satu DVD : Dunston Baby Language ( DVD kenali bahasa bayi anda) yang diimport."


p/s : En. Melastik Bintang, ok tak? Simple je.. Keh..keh..keh.. hope ade chance nak menang.. >.<


Wassalam..

No comments:

Post a Comment