Kerja Dan Kasut

Assalamualaikum. Cinta.

Tengahari tadi ade kerja luar.. Tapi takde la jauh sangat.. So tak payah la nak berangan sangat.. Midvalley je pun.. Dekat sangat dengan office. But still setengah jam jugak.. Jammed plus takde parking.

Asalnya nak naik teksi je tapi memikirkan kang kalau settle awal, leceh pulak nak patah balik ke office pastu dah buang masa dah part tu. Sure menempuh jammed yang teruk.

Sampai je area midvalley bercinta haihhh nak cari parking. Sudahnya parking je kat The Gardens.. Yang paling atas pulak tu. Jenuh la menapak jauh nak ke site tu..

Anyway this is not under my project. Just untuk cover my team mate untuk uruskan sesi migration ni. But sedikit kecewa sebab tak proper manage. Info ada yang tak complete. Ok je I tolong cover pun as long as semua dah proper manage plus semua info tentang benda ni dah complete. At least takde la huru-hara ye tak..

Ni tak.. ade je yang tak complete. Memang lambat la jadinya. Lewat sejam dari waktu yang sepatutnya.. Jenuh bersusah payah kejar orang.. I tak minat ye nak push orang unless memang dah terpaksa sangat..

Then ade jugak halnya kat site tu.. Tak settle awal jugak... Grrrrr..Hanging betul la.. Awat la jd gini.. If tak tahu tanya..ni kita pulak yang terhegeh-hegeh bagi solution.. Huh!

Hadoi.. kalau hari-hari stress macam ni jangan terkejut la kalau I masuk tanjung rambutan ke tampoi ke.. Huhu..

Bila settle je part I, terus mintak diri dari customer nak blah.. I don't care lepas tu nak jadi ape. Jangan fallback sudah la.. Lantak la customer nak cakap ape.. Pandai-pandai korang la ye customer settle kan part korang..

Then ingat nak singgah la mana-mana kedai..



Ingat nak beli la sepasang dua kasut ke kan.. Dah alang-alang kat Midvalley kan.. Tapi terus batalkan niat sebab tak nak tersangkut dalam jammed..

Alhamdulillah sampai awal walaupun redah hujan.. tapi...

Wassalam..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment