Ke Klinik di Pagi Hari

Assalamualaikum. Cinta.

Pagi-pagi I dah ke klinik.. Hurmmmm.. macam dah boleh agak dah sebenarnya kenapa rasa sakit je dua tiga empat hari ni..

Betul tekaan I.. so I need to change my lifestyle.. But is not easy.. Trying to change sikit sikit la.. Kalau sekali gus sure terkejut beruk badan I.. langsung la bertambah teruk.. Moga-moga dipermudahkan oleh Allah swt..

If still continue rasa sakit tu next week kena jumpa doctor balik.. Banyak pesanan penaja doctor tu.. Dah la hari tu baru je jumpa doctor yang sama.. Haihhh..segan mak ni dek non..

Sure doctor ni dah cam I ni.. dua kali datang dua kali kena check perut.. Segan tau.. Nasib baik kali ni En. Along ade temankan.. Bukan la special sangat dia nak teman tapi dia pun nak jumpa doctor gak.. Hari tu I sengsorang je.. segan..segan..segan.. Nasib baik doctor.. Ade la exception sikit..

jom bertukar.. eh??


Wassalam..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment