Hari Yang Sibuk (Part 1)

Assalamualaikum. Cinta.

Haihh.. tajuk pun dah macam sibuk sangat kan.. Sungguh ni.. Hahahaha..

Today banyak jugak kerja yang perlu disiapkan after semalam I MC.. Kenapa MC?
Sebabnya I tak sihat.. Terkena cery bery.. So semalam rest la sepuas-puasnya. Tapi still dok jawab call plus balas emel mana yang patut.. Haishhh..takde la rajin mana.. Terpaksa.. sob..sob..sob..

At the same time tq so much kat Ayu, my officemate sebab bagi buah tangan dari Sabah.. Dia ke Sabah sebagai wakil HQ TM bagi kejohanan futsal & golf TM..



Then balik kerja tadi pick up En. Along then terus pergi dinner. Kononnya nak dinner before malam la.. Nak diet la kononnya.. Kahkahkah.. kelakar betul statement poyo tu..

Harus la diet kennn.. Kena turunkan berat ni no matter what.. Haiyoooo.. berjaya ke tak ni I pun tak tahu.. I pun tak makan nasi tadi sebab still terasa kenyang lagi after lunch nasi tengahari tadi..



Tak tahu la kalau nanti lapar pulak.. Mahunya merengek mintak roti nan cheese kat En. Along... Hahahahaha..

After that jalan-jalan sikit kat setia city mall.. Saja.. Shopping buah-buahan.. Diet la sangat kononnya.. Ahaksss.. Menyampah iolss tau..





Tapi macam lapar je sekarang ni.. Huhu..
Right now check in kat One Z Bistro area rumah sementara nak tunggu nak main futsal jap lagi..

Sue = futsal?? Homaiii.. macam tak percaya je..
Mampukah main futsal malam ni after almost 5 tahun tak main? Dah nak kahwin sampai after kahwin dah tak main futsal plus other aktiviti yang lasak.. Now baru nak start balik..

Hadoiyai.. Mahunya semput kejap lagi ni..

En. Along siap boleh order roti kosong lagi?

Lapar katanya.. Nasi dinner tadi sikit katanya.. Yela.. time takde air ni kedai pun pakai bekas pakai buang, kuantiti dah kurang and harga pun turun sikit gak la..



Wuaaaa.. bestnya makan.. But I tak boleh la nak makan lagi.. Kang macam tong pulak kang.. Naya wooo.. bukan senang nak maintain balik macam dulu-dulu sebelum kahwin..

Wuaaaa.. nak berat macam dulu balik..

meroyan dah ni.. sob..sob..sob..


p/s: to be continued..

Wassalam..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment