Iklan Atas Lantai

Assalamualaikum. Cinta.

Bila terlampau lama sangat tak shopping kat Tesco or Giant or mana-mana tempat beli barang dapur, camni la jadinya. Batak. Hahahaha..

Dok ralik tengok iklan atas lantai..
Oh! Ade eh??
Benda camni pun ade eh? Gila la ai dok bawah tempurung.. tak tahu wujud benda alah ni..



Lama dah kan tak keluar rumah.. Pergi balik kerja je.. Or paling kuat ada meeting kat luar and sangat malas nak beli barang.. selalu kirim je.. kalau boleh guna pos laju lagi la sanggup dok rumah.. (boleh kira tak keluar rumah la kan)

Kan jerebu kat luar tu.. Tak nak la keluar.. Eh? Ape kena mengena??

Terkena jerebu la kan... ?


p/s : merapu.. tak dapat tengok iklan atas lantai hari-hari..


Wassalam..

2 comments: