Hadirah Is Here!!

Assalamualaikum. Cinta.

Yeay! Hadirah dah sampai sini petang tadi.. Tq to Abah & Mama tolong hantarkan..siap dengan makan malam lagi.. walaupun tak balik hari ni, dapat gak makan masakan Mama.. weeee...



Ni time merajuk sebab ape entah tadi..



Ni paksa dia senyum sebab nak hantar gambar ni ke papa dia.. Biar papa dia cepat sikit balik kerja..

Keranamu Hadirah juga, gigih kejap tadi papa cari portable aircond.. Semata-mata sebab Hadirah.. Berkorban apa saja.. ni dah sebab terlampau kepanasan.. Kalau tak memang tak beli dah.. Hadirah la tak boleh nak tidur dengan aman. Siap dah berbogel dah tadi.. pakai pampers je.. Terlampau panas..



Dah la kat belakang rumah ni dah habis hutan hilang camtu je.. Dah tak nampak bukit dah.. Projek perumahan pulak kat belakang ni tengah pesat naik... Langsung la bertambah panas.. Kalau tak, ade la jugak sejuk sikit and dapat menikmati kokokkan ayam hutan pagi-pagi buta.. But now semua dah tak ade.. Sedih betul la.. sob..sob..sob..

Berdoa dan berharap kemarau yang panjang dan jerebu yang melanda negara ini segera berlalu..


Wassalam...

No comments:

Post a Comment