Ceritera Dinner Malam Tadi

Assalamualaikum. Cinta.

Holaaa everyone! Sorry ye..lama tak coret coret kat sini..

Busy like a bee.. Hambek ko! Selalu post bersenang lenang je kan.. Sekali busy semacam je.. Haishhhh.. sampai mood pun ke laut sajo hari-hari..

Actually nak tayang one of KBBA Klang Valley group yang ai jumpa malam tadi.. Muahahahaha.. asyik tengok Eddy tayang Zura, Zura tayang Eddy je kan.. *eh! tetiba..ade kena mengena ke?*

Ini la Atikah.. atau lebih senang ai panggil Ika je.. Pemilik blog Is Not About Size

Camne boleh dinner sama ni?? Sure tertanya-tanya kan.. Jeles eh korang... Muahahahaha.. *eh..ade ke yang nak jeles?*

Saje je ajak dinner.. Sebab rumah kitaorang dekat dekat je pun rupanya.. Takde la jauh sangat.. Tapi ai pakai waze gak la.. Kalau tak, tersadai tepi jalan cari tak jumpa.. Lagipun terliur tengok gambar nasi arab kat group petang tu... Laju laju Ika cari kedai nasi arab area shah alam..




Ni our menu.. Makanan ai tak habis.. sob..sob..sob.. kesian nasi tu.. Lain kali kena order satu je share ngan En. Along... Wuwuwuwuwu...







Eh! Lupa nak bagitau.. En. Along pun ade ye.. Kesian En. Along kalau kena tinggal.. nangis pulak tengok kitaorang makan nasi arab tu.. Hahahaha..




Nampak tak betapa bosannya En. Along tu.. Protes takde geng la tu kan? Kan?..
Anyway tq tau sebab layankan je kitaorang.. Haha..

Ok Ika.. next time kita jumpa lagi.. Kita ajak yang lain-lain pulak.. Kang ada pulak yang sentap tak ajak.. Haha.. *sentap ke?*

Wassalam..

2 comments:

  1. Salam perkenalan dari Ros :) singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan.. tq sudi singgah sini.. :)

      Delete