Bonanza Sushi King!

Assalamualaikum. Cinta.


See... promotion Sushi King.. Sepinggan  RM 3. Kalau area Selangor & KL sedang berlangsung sampai esok.. But remember, kena bawa kad member Sushi King.

So.. baru-baru ni ai pun terjebak sama makan sushi ni walau tak minat. My biras ada membership so untung la kan.. Kami ke Sushi King Setia City Mall je sebab dekat sikit dengan rumah ai. After kerja, terus serbu beramai-ramai. Phewwww~~~ nasib baik tak beratur panjang.

Disebabkan seat limited, so every customer dia bagi 45 minutes je. But rasanya kami ni lebih la sikit dari masa yang dia bagi. Kalau tengok masa tu ada je lagi seat. So, for sure pekerja Sushi King tak halau. ^.^



Jom tengok berapa tingkek pinggan kami..



Bertingkek-tingkek...

Oppsss.. ai tak makan banyak. 3 pinggan saje yang mampu. -_-" Tu pun yang ada udang goreng tu. Yang lain tak lalu tekak den ni haa...

TIba-tiba ada pinggan special pulak.. Maka berebutlah mereka bertiga sorang sepinggan..
Ai dah confirm tak la kan.. Not my taste.. Haha.. Tak minat sushi kan.. Tapi makan jugak mana yang lalu.. 


So, sesapa yang ada membership Sushi King tu boleh la pergi serbu Sushi King. Sepinggan 3 ringgit je. Makan la sampai lebam.. 
Esok last day ok! Babai!


Wassalam...

3 comments: