[Vacation 2014] Bukit Tinggi - Day 1 (Part 1)

Assalamualaikum. Cinta.

Update for our holiday..

30 Januari 2014

Hari tu we all ke Bukit Tinggi.. Alang-alang dah start cuti kan, and bilik pun dah booked awal so boleh la bercuti kat sini. Ai tak pernah datang sini lagi.. Tu yang ajak En. Along, bawak sekali Hadirah.. Boleh la kira pi honeymoon lagi.. Hahaha..

Kami bertolak dari KKB.. So lalu ikut Genting.. Tak la rasa jauh sangat.. Kami gerak pun dah tengahari..

***Nak masuk ke Bukit Tinggi, bayar RM12 untuk dewasa. Kanak-kanak tak sure berapa sebab Hadirah tak kena bayar lagi.

First destination : Animal Park
RM 3 per entry untuk dewasa dan kanak-kanak.
Ada rabbit, rusa & kuda. (setakat yang kami nampak la..)

Hadirah bukan main suka lagi. Dah janji nak bawak dia tengok rabbit. Memang dia tuntut la.. Sekarang ni tak boleh janji-janji je.. Kena tunaikan. Dia ingat wooo setiap apa yang dijanjikan.. So, kalau rasa-rasa tak boleh tunai, better jangan berjanji dengan dia.. -__-"




Lama jugak la kat sini. Hadirah tak nak balik katanya. Main la dengan rabbit sampai puas.





To be continue..

No comments:

Post a Comment