Ouch! Kerana Dimitri..

Assalamualaikum. Cinta.

Holaaa everyone.. Baru berkesempatan nak menulis sikit-sikit ni.. Sorry guys..

En. Along baru balik semalam.. So sibuk sikit la.. Lagipun lately ni agak sibuk plus kekurangan mood untuk bekerja.. I really need a long vacation.. *berangan*

Stress everyday ada...and everywhere.. But untuk mengatasinya, layan kawan-kawan sekeliling..termasuk yang alam maya pun ada.. especially KBBA Klang Valley walaupun jarang join lately ni but always up-to-date dengan diaorang punya cerita.. *gigih baca walau beribu notifications*

Opppsss... sebenarnya ai nak story pasal the last day ai and Cik Nurul bujang sementara. 

After kerja 2 hari yang lepas, we all tengok wayang laaa.. We all tengok cerita Vampire Academy.

Before that dinner dulu..



Ni dinner orang bujang namanya..

Sambung kisah tengok wayang malam tu... -->





Kalau nak baca review dari ai boleh tengok kat sini --> Vampire Academy

The best part is watak Dimitri tu.. Tiba-tiba tersuka pulak kat watak Dimitri.. macam comel je.. 

* sumber *

Then part yang paling tak boleh blah sekali is tertinggal sweater En. Along dalam wayang.. Hahahahaha.. memang kena gelak la dengan Cik Nurul.. Dok berangankan Dimitri sampai keluar wayang tak perasan sweater En. Along tertinggal dalam panggung.. Dah elok-elok nak sampai pintu keluar dari situ boleh pulak baru teringat.. macam tertinggal barang je..

* sumber *

"Sweater!!!" Patah balik ke panggung tu.. nasib baik tak lepas dari pintu laluan keluar.. orang pun semua dah selamat keluar.. Masalahnya dah jalan jauh dah after keluar panggung tu.. dah memang dekat dekat dengan pintu last nak keluar dah baru teringat.. Patah balik la cari pintu keluar panggung tu.. Nasib baik jumpa. Staff GSC tanya cari apa.. Segan siot nak jawab... Muahahahaha.. Nasib baik diaorang carikan then bagi kat ai.. Hadoi.. *malu weyhh*

* sumber *

Dimitri punya pasal la ni... Hahahahaha.. Hadoi.. Berangan sangat.. kan dah kena..
Tapi Dimitri ni sweet kan... *love* 
tambah-tambah dengan watak Rose Hathaway (Zoey Deutch).. macam sesuai sangat.. tapi ai tetap nak Dimitri sorang aje.. Kekekekekeke.. Yang watak lain tu tak berapa nak menarik perhatian sangat..

* sumber *

* sumber *

Nama sebenar dia Danila Kovlovski.. Hah! Siap tanya pakcik gugel nama dia ye..

Tu la.. En. Along takde.. kononnya nak peluk sweater la dalam panggung kan.. Rindu la kononnya.. Sekali dah tengok Dimitri terus lupa sweater En. Along.. Cik Nurul kata kalau betul-betul En. Along kat sebelah pun, rasanya dengan En. Along kena tinggal sekali dalam panggung tu.. Hahahaha.. kelakar.. haishhhhh..

*nak berangan jumpa Dimitri dalam mimpi*

Wassalam...

No comments:

Post a Comment