Makan.. Makan.. Dan Makan Lagi

Assalamualaikum. Cinta.

Wink..wink..

Entry makan lagi.. Muahahahaha..
En. Along kata, jangan bising kalau rasa badan dah macam belon (ayat sopan sikit je ni..)

Hahahaha..
padan muka ai kan..

itu la padahnya bila suka makan.. tapi ai takde la makan banyak mana pun..kannnn.. (ayat kaver balik)

Breakfast pagi tadi just sandwich je.. Siap kena perli dengan gf ai lagi, "sandwich je?" "diet eh
hahaha.. takda maknanya nak diet okeh! kalau nak diet, tak breakfast la kul 10 pagi... ^_^

Tengahari tadi keluar awal sikit.. Takde la lapar sangat pun, tapi tetap order nasi ayam ye uollss..


After balik kerja, mintak En. Along belikan pad cap jari kaler hitam.. Lastly dia ajak keluar je terus.. Senang..

Then menghadapi kesukaran untuk memilih tempat makan.. Siap tengok map ye.. -__-"


After makan ingat nak pi Lovisa sebab tengok map, toleh kiri, nampak dah Lovisa.. Cita-cita nak pi perabeh fulus kat Lovisa tapi terhalang dek kerana mengenangkan nak kena pakai puluh-puluh juta ni tak lama lagi.. T__T sob..sob..sob..

Lepas tengok map, pi masuk MPH.. 
dok belek-belek buku, novel semua.. but satu pun tak beli.. Hati meronta-onta nak beli novel..
tapi akal kata, novel hari tu pun berkurun nak habis.. elok tersusun kat rak tu.. siap tak bukak plastik lagi ye.. -__-"
En. Along warning, hari tu punya novel, berapa banyak tak baca lagi?
err..err.. kan dah tergagap-gagap nak jawab..
phewwww.. berpeluh den..

Lastly, ai bagi suggestion makan kat PappaRich je.. Dah susah sangat kannn.. Actually En. Along pilih nak makan kat Subway je but ai la yang tak nak.. Sebab dah biasa sangat makan kat situ.. Burger panjang-panjang je... :p


Tengok la suasana kalau hari biasa.. Tak ramai orang.. Aman je rasa.. Boleh la dating sakan okeh! ^___^


 * Oh.. moden kan.. Ni dating ngan saya ke ngan tab awak eh? konpius *


Makan nasi lemak lagi untuk makan malam... Gila la.. Boleh habis pulak tu.. But tang ayam and kentang tu je tak habis and dengan baik hatinya En. Along tolong habiskan.. Thanks dear! ^.^

Tak habis takat ni ye..
sambung makan aiskrim lagi pulaknya.. 

Sayang, belanja la makan aiskrim.. (sambil kelip kelip mata)

Tadaaaa..
dapat dah..


Aiskrim favorite ever.. Cornetto sundae without topping.. 
Kenapa ai tak suka topping dia?
sebab manis sangat.. tak minat la coklat and strawberry banyak-banyak dalam tu.. hilang nikmat aiskrim vanilla tu dengan dia punya coklat chip and cornetto.. Muahahahahaha.. Ai peminat setia vanilla ice-cream tau..

Teringat masa stay kat Puchong sebelum ni.. Every week mesti ada la dalam 2-3 kali pi beli aiskrim macam ni.. Siap akak kat kaunter tu dah boleh cam and tahu, "cornetto sundae without topping, kan?"
erk.. dia tanya kita balik... -__-"

agaknya ai sorang je ke order pelik sikit kat situ eh? sebab tu dia senang ingat aiskrim favorite ni eh?

ok la.. nite peeps!

nak ber"sweet dream" dulu..
.
.
.
.
.
.
.
.
eh..

baju tak sidai lagi la rupanya.. 
***krik..krik..krik..

ade tak yang nak tolong sidai? pleaseeee.. (kelip kelip mata lagi)
.
.
.
.
En. Along boleh tolong? (kasi kenyit mata pulak)
huarghhhh..


Wassalam...

2 comments: