Hadirah Tak Sihat

Assalamualaikum. Cinta.

Semalam, ai bawa Hadirah ke klinik. Batuk and selsema dia tak hilang even dah pernah jumpa doctor.. Maybe sebab hari tu ke Bukit Tinggi..sejuk kan..

Tak pasal pasal kena ambil gas..




Doctor inform ni untuk cairkan kahak dia.. Dia tak pandai buang kahak lagi.. Tu yang susah tu.. Dah suruh dia muntahkan but dia tak faham lagi.. Dia batuk, then telan.. Then ludah air liur.. Camne...

Ubat yang diberi memang banyak.. Rasanya ni Hadirah sure jemu makan ubat.. Lagi la susah...




Ni pun dia dah start bad mood.. Ada je yang tak kena..

Hopefully Hadirah akan sihat seperti sediakala.. Doctor pun risau dia akan ada asma.. Tanda-tanda awal dah ada.. Ai lagi la risau.. Dah la memang ada history belah papa dia ni..

We pray for you my lilttle princess...
Love you!


Wassalam..

posted from Bloggeroid

2 comments: