Bujang Sekejap

Assalamualaikum. Cinta.

Alhamdulillah selamat sampai rumah dalam jam 8 malam tadi.. Bertolak siang tadi dah jam 3 petang.. Sampai KKB dah dekat jam 6 petang.. Oppss..laju jugak eh..

Hantar Hadirah kat rumah Mama as usual.. Kesian tengok muka dia.. Sedih sajo.. Sampai nak salam Mummy dia ni pun dia tak nak.. Sorry my lilttle princess, nanti Mummy balik lagi okeh!

Memang berat hati Mummy ni pun.. Tapi nak buat macam mana kan.. Dah la baru je tinggalkan papa dia.. Ni dia pulak kena tinggal.. Mana tak dia sedih.. Tu yang tak sampai hati tu.. Tapi hati kena tabah.. Kena cekal.. Kalau tak dah lama mengalah dah ni.. Huhuhuhuhu..

Tadi masa singgah KKB, sempat la isi perut dulu tadi for makan malam.. So tak payah la susah nak cari makan nanti..

Balik rumah Setia Alam ni ai dengan Cik Nurul aje.. Our husband tinggal.. Jaga parents-in-law kami.. So for a few days boleh la jalan-jalan kan Cik Nurul.. Dah fully booked.. Jadual dah penuh.. Muahahahahahaha..

Eh.. Tak la.. Kang tak pasal-pasal kami kena gari pulak.. Sorry darling! Ahaksss..

Ni..dah kira kali kedua la kan ai kena tinggal.. Tapi beza dengan yang sebelum ni, ai ulang-alik naik bas dari Tanjung Malim ke KL.. Sangat penat.. Sebabnya ai tak pandai drive kereta.. But now, boleh dah la duduk rumah sorang-sorang.. But tak sorang jugak.. Cik Nurul kan ada temankan..

En. Along.. Balik la cepat eh.. Kami nak plan something ni.. Nantikan plan itu.... Hahahahaha.. Nak tahu, kena balik sini dulu.. Then you will know..

Good night my dear..and all of you..
Sweet dream..

**bantal peluk takde plak kat sebelah.. Jatuh katilkah?


Wassalam..

No comments:

Post a Comment