[Diari Yang Tertinggal] 11 Januari 2014

Assalamualaikum. Cinta.

Nak update pasal a few days Hadirah tinggal dengan kami.. Giler lama kan nak update..
Sorry guys.. Tatap la segalanya.. ^_^

11 Januari 2014

Fisrtly, tahniah buat Annuar Faiz atau lebih mesra dipanggil Anoy di kalangan kami.. Anoy ni one of my group Tun Mutahir masa training Skim Latihan 1 Malaysia - TM GEOP dulu tu.. Until now kami semua still contact each other.. Tak terputus hubungan lagi.. Any update share together.. So mana-mana wedding invitation group kami ni atau group lain yang sekali masa training dulu, if berkesempatan ai akan join jugak..


Wedding ni kat Petaling Jaya so lebih mudah nak attend.. So ai pick up Hadirah.. Alang-alang tu sebab Selasa tu cuti Maulidur Rasul, so we all decide ambik je la Hadirah duduk ngan kami untuk beberapa hari.. Rabu tu nanti my Mama datang pick up dia..


After attend wedding Anoy ni, bawak la Hadirah balik rumah..

Petang tu keluar la sekejap before hujan.. Bawak pi padang Setia City Park..




Seronok sangat Hadirah ni dapat macam-macam.. Main giant bubbles lagi.. But giant bubbles ni hanya ada bila weekends and public holiday je..


Love this moment..

For dinner try bawak pi makan japanese style kat Ichiban Boshi.. Aiskrim je yang dia boleh telan.. Bagi rasa semua makanan dia kata "tak shedap".. Haishhhhh... -__-



Lepak-lepak tepi park sekejap.. Hadirah nak tengok air pancut kaler kaler katanya..



Wassalam..

To be continue..

No comments:

Post a Comment