8:51:00 AM

Happy Birthday To My Lovely Sis! 31-12-2013

by , in
Assalamualaikum. Cinta.


Selamat hari ulangtahun kepada my lovely Adik, Yana Sopian!
Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..
I love you so much!!





We love you!!!

Moga tahun 2014 yang bakal menjelang tiba tak lama lagi akan dipenuhi dengan moments yang lebih indah & happy always.. ^.^
12:18:00 PM

Dayre

by , in
Assalamualaikum. Cinta.

Lama dah tak update.. Sekarang dok ghalik dengan Dayre..





Macam menarik je.. Macam best je..

Meh la terjah my dayre..
dayre.me/suesopian

Wassalam..

posted from Bloggeroid

9:41:00 PM

[Outstation] Alor Star - Day 2

by , in
Assalamualaikum. Cinta.

Giler lambat nak update.. Huhu.. A lot of thing happen sepanjang perjalanan outstation kali ni.. Will ceritakan satu per satu..

Kesinambungan dari entry --> DAY 1

Day 2 - 21 Nov 2013

The breakfast..
Location : Kopitiam Alor Star



The meeting..
Location : Pusat Teknologi Maklumat Negeri Kedah, Wisma Darul Aman



The lunch..
Location : Restoran Sri Pumpung


The dinner...
Location : Kuey Teow Iman




***dah lama sangat terperap dalam draft.. lastly tak tau nak story apa dah panjang-panjang.. dah lupa.. -__-"

Wassalam..
1:37:00 PM

[Outstation] Alor Star.. Again!

by , in
Assalamualaikum. Cinta.

Harap maaf. Sebulan dua ni memang sibuk. Tambah dah akhir tahun.. banyak pulak yang nak kena submit. T_T

Right now pun kat Alor Star.. and again.. For work...

Ceritera oustation yang dulu pun tak habis lagi..ni dah oustation lagi.. Minggu depan pun nak outstation lagi.. Alahai.. bila la nak rest ni.. Rasa tak terdaya dah..

Wassalam..