Still Kat Office Lagi

Assalamualaikum. Cinta.

Percaya tak? We ollss masih kat office ni.. Haha.. Gila ah! Selalunya ai dah balik dah ni.. Dah siap landing landing atas katil sambil tunggu nak tengok drama ke, tunggu maghrib ke..

Right now masih kat office lagi..



View from level 31 Menara TM...

Bercinta la nak balik time time cenggini.. Jammed teruk dah..

Takpe.. tengah tunggu GF sorang ni si Yan ni haa.. Dia busy sikit hari ni..
Kami dah plan nak pi berbuka puasa sesama ni...

oh! nak berbuka dah.. lagi 5 minit je ni.. ^__^


Babai! Sat lagi after solat maghrib baru nak pi makan..
Now carik carik apa yang ada kat office ni... -__-

Wassalam..

2 comments: