Perjalanan 2 Hari Cuti

Assalamualaikum. Cinta.

Sabtu
Hanya keluar ke Tanjung Malim after Maghrib, temankan Adik beli syampu..
Syampu je??
Iye..syampu je -__-"
Kenapa sampai ke Tanjung Malim?
sebabnya nak beli kat Guardian atau Watson's.. Situ je ade syampu yang dia nak.. -__-"



After that, balik tu pergi pasar malam.. Pick up Hadirah and En. Along sebab Hadirah bangun tidur, tengok Mummy dia takde.. Dia dah tanya Mumy mana.. Nak ikut Mummy katanya..
So kena la pi ambil diorang berdua dulu..


Kalau pi mana-mana tak sah kalau tak belikan something untuk budak kecik ni..
Maka hasilnya ke pasar malam..



Dok asyik la main menatang ni.. Mummy dia pun sesekali main jugak.. sebabnya dulu-dulu takde menatang ni.. Kan..

Ahad
On the way balik Setia Alam, ada accident kat Jalan Rasa-Bukit beruntung tadi.. Time tu hujan..



On the way, saja pi snap sana sini sebab kebosanan.. kena balik untuk menghadap realiti kehidupan.. Rasa nak cuti lama-lama je.. -__-
Maka hasilnya..



End of the journey..

Good nights! Tomorrow will be the new journey to explore.. ^__^

Wassalam..

4 comments:

  1. Happy la dapat mainan baru tu :D

    ReplyDelete
  2. Laa.. Setia alam je? Sam kat shah alam.. Seksyn 7 tu haaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. setia alam je Sam..
      selalu jugak lalu situ kalau nak hantar en.suami pi keja.. :D

      Delete