[Outstation] Makan

Assalamualaikum. Cinta.

Entri yang tertinggal.. Semalam, seharian flat.. Tak larat nak buat apa-apa. Hanya berbalas emel dan jawab call orang dari atas katil. Sekejap sekejap terlelap.. Penangan ke Melaka. Heh!

Date : 31 October 2013
Location : Avillion Legacy Hotel, Melaka

Pagi


Our breakfast..

Minum pagi.. Hanya mampu telan buah-buahan je..

Tengahari
While waiting Yan..

Lunch hour..

Session hands-on.. Belajar macam mana nak check price untuk quotation.. Erk! Ni kalau untuk team product and TSU ok la ni.. TSU kan nak kena buat BOM List.. Kalau team project, tak tahu untuk apa.. Tapi ai dah belajar dah kan.. Boleh la jugak nak tengok-tengok price router ni.. Hahahaa.. Boleh advice TSU ye tak..


* comel tak jaket ni Wani? Hahaha.. saja nak kasi Wani jeles *

After habis petang tu, sempat minum petang.. Then asalnya nak jumpa Adik je. Bagi barang.. Tapi officemate suruh bawak Adik pi makan-makan sekali dengan dorang.. Angkut..

Petang
Location ; Ikan Bakar Muara Sg. Duyung





Sampai KL dah around 9.30 malam.. Hantar Yan balik dulu kat Cheras.. Then ai balik, navigate pakai Waze sari Cheras, boleh pulak silap masuk simpang.. Sudahnya sesat la sekejap.. Nasib baik, sesat pun jumpa jalan yang biasa lalu.. Sampai rumah dah 10.40 dah time tu.. Memang flat terus.. Tak larat nak masuk office dah semalam.. -__-


Wassalam..

No comments:

Post a Comment