Monday : Lapar

Assalamualaikum. Cinta.

Sekarang ni pun tiba-tiba rasa lapar. Padahal dah makan dah petang tadi..

Al-kisahnyalah pasal lapar ni sebab time lunch siang tadi, tak dapat nak lunch. Sebabnya makanan kat food court Menara level 3 tu habis! What the -... Boleh pulak habis. Nak kata turun lambat sangat tak jugak. Turun time lunch hour tu.. Sekali tengok lauk habis.. Sobs..sobs..sobs.. T__T

Dah la breakfast pagi tadi hanya roti telur je.. Tak mampu nak bertahan sampai petang.. Sadis~~~ T__T


Perasan tak, sekarang ni dok giler bergambar sakan dengan all my gf's.. Hahaha.. 
Moment yang harus diabadikan untuk kenang-kenangan.. -out fo topic jap-
Ni time breakfast pagi tadi...


* Eh.. tersama kaler pulak hari ni kan Wani... *

Setelah ke level 3, takde makanan, ai and Wani ke Plaza Pantai pulak.. Kecewa! Makanan habis.. T__T
Oh ya! Ni mesti pasal food court kat riverside tu tutup untuk kerja-kerja pembersihan, kan!

* End up makan coklat ni je untuk lapik perut.. *

Petangnya, ai pi makan terus after kerja.. dengan Wani and Yan.. Wuwuwuwu.. kebulur nasi ni..


Ai balik tadi pun dah lepas maghrib.. Memang bercinta la kan nak sampai rumah.. Sejam jugak la.. Selalu balik awal, lebih kurang setengah jam je.. Hari ni ngadap la jammed setelah sekian lama tak ngadap... -__-"


Alhamdulillah.. selamat sampai walaupun jammed.. ^__^


Feeling ala-ala Zara hari ni.. tak tahu menjadi ke tak.. Tarammm je.. Kakak kat depan meja ni kata, jadi je tu.. Hihi..
Alamak demokkk suda.. wuwuwuwuuw.. T__T

Good night peeps! Esok nak kena bangun seawal jam 5.00 am ni.. Malas nak ngadap jammed.. And also sebab takde akses parking, so kena la parking berbayar.. T__T

Tidoooo time... 
Lapar tapi tido je la.. -__-


Wassalam..

2 comments: