Model Tak Bertauliah VS Photographer Tak Professional

Assalamualaikum. Cinta.

Bila petang-petang hari yang bosan, ini la kerja kami adik-beradik..
Si Adik ni haa...sibuk nak ber'make-up' bagai tapi tak ke mana pun..

Bila si kakak yang perasan photographer professional tanpa DSLR T__T dan si adik model yang tak bertauliah ^__^ bergabung..
Maka ini la hasilnya..





 * candid je ni.. *





 * trying nak pakai tudung macam Zara - Love You Mr.Arrogant *



p/s: boleh jadi model tak??? Hahahaha.. jangan perasan ye Dik!

Wassalam..

8 comments: