The Windmill Restaurant | Bukit Tinggi, Klang

Assalamualaikum. Cinta.

Today after balik kerja, tiba-tiba En. Along bawak pi AEON Bukit Tinggi.. Erk..pasal apa ni eh?

Katanya nak makan je.. Jauh la sangat kan semata-mata nak makan.. Dah takde idea nak makan kat mana.. And katanya lama dah tak ke sana..

So.. Ini la tempat makan kami tadi untuk dinner hari ni..

The Windmill Restaurant, Bukit Tinggi


Memilih menu.. Banyak jugak..
Ai pilih set monthly promotion ni.. En. Along pilih menu lain and bukan set..
Dia tahu je ai ni sure tak habis kalau set set ni.. Haha.. ^__^ nak tolong habiskan la tu kan?


Sementara menunggu...
Pilih meja paling hujung dah ni..


My appetizers..

En. Along main course...

My main course..

Sementara menunggu desert and bill..


My desert...

Not bad untuk choices dalam menu ni.. Banyak.. Next time nak try yang lain pulak la.. Rasa dia pulak memang sedap.. Rugi tak cuba.. Tapi if tak menepati selera uollss jangan salahkan iolss pulak ye.. Kikikiki.. Iolss suka je menu dia.. ^__^

Rupanya En. Along ni masa zaman dia stay kat Melaka dulu tu selalu la ke Restoran Windmill ni.. No wonder la dia tahu je menu kat sini and berapa banyak menunya.. Tahu-tahu je ai tak makan banyak tapi order tak hengat... ^__^ Nasib baik ada tukang habiskan.. Hihi..

Then after makan-makan, balik sajooo.. Tak window shopping mahupun shopping.. Baik kan iolss ni.. ^__^
(walaupun dalam hati meronta-ronta nak shopping ye.. Apa nak buat, ongkosnya nggak ada..T__T balik rumah, nanges jer~~~ Wuwuwuwuwu)

Ngantok suda..

Wassalam..

4 comments:

  1. Replies
    1. sesekali boleh la.. kalau selalu sgt bankrup lerr jawabnya.. hehe

      Delete
  2. sweet... untung la.. tumpang glamor.. eh tumpang gembira..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki.. tq ye Sam.. boleh je tumpang sekaki.. meh la..

      Delete