Ceritera Jumaat Lepas

Assalamualaikum. Cinta.

Salam pagi Ahad..

Baru terkial-kial nak update and upload ceritera Jumaat baru-baru ni.. Hihi..

Actually, ai temankan kawan-kawan ai ni haa.. Semua ada urusan dengan bank kat KL Sentral.. After that as usual, makan-makan time..

But most of kedai/restoran penuh la kan.. Lunch hour pulak tu..

Lastly, Secret Recipe jugak jadinya.. (kat menara pun ada..haha..jauh pi makan kat SR kan..)

Sebelum makanan sampai.. As usual, rutin bila ramai-ramai..



Again..after makanan sampai..



The food..


* banana split my favorite.. melting okeh dengan ini.. *

Sharing is caring.. Caring is loving..
Share share je ni.. Bukan larat nak makan sorang-sorang semua.. Tambah-tambah kek dia yang ai rasa ai tak boleh makan banyak sebab ai cepat muak.. -__-

Tapi kesian kat Ayu.. Rupa-rupanya spaghetti dia tak sampai sebab pelayan tu sebenarnya tak masukkan order dia sedangkan dah 2 kali cakap.. Penat je tunggu.. Patut la tak sampai.. Lastly Ayu dapat kek free one slice.. Haa..hambek! kan dah kena bagi free.. Haishhhh..camne la boleh tak perasan orang dok cakap sampai dua tiga kali time order tu.. -__-"

demokkkk la ai camni.. makan tak hengat dunia.. T__T

Wassalam..

No comments:

Post a Comment