Bistrips?

Assalamualaikum. Cinta.


Sedang berjinak-jinak dengan menatang ni.. Tengok orang lain dok sibuk update kat facebook macam best je.. Ai pun try la.. Ala-ala komik la kan..

Kelmarin ai baru install.. Malam tadi ai paksa En. Along install.. Semata-mata nak dia jadi co-star.. Tu belum lagi nak Cik Yana install jugak.. Tunggu la hujung minggu ni, ai nak paksa dia install jugak.. Muahahahahaha..


Ai yang dok design avatar En. Along ni.. Entah ok ke tak.. Dia tak heran pun.. Ai yang dok main menatang ni..

Boleh release tension ai ni haaa.. Minggu ni sangat busy.. Nak siapkan handover report.. T__T Tapi sempat lagi dok main menatang ni.. -__-"


Wassalam..

No comments:

Post a Comment