Alhamdulillah.. Terpilih Sebagai Pemenang..

Assalamualaikum. Cinta.

Alhamdulillah.. Ai terpilih sebagai salah seorang pemenang segmen yang dianjurkan oleh seorang blogger Kak Mia Liana..  ^__^


Yang first sekali pulak tu terpilih.. Tq so much Kak Mia.. ^__^ Tahniah jugak pada pemenang yang lain dan para peserta yang dah join segmen hari tu.. 


Ai pun tak perasan dah menang and terlupa ada join segmen Kak Mia sampai la ai terbaca satu komen kat entri ai ni.. Tq so much ye awak.. Kalau tak sebab awak sure sampai hari ni ai tak tahu pun ai dah menang.. ^__^


So, sebagai pemenang, Kak Mia minta tinggalkan url entri yang terbaik dan hasil tulisan sendiri kat ruangan komen dalam entri pengumuman pemenang tu.. Ai pilih entri INI sebab ianya very the special to me okeh.. ^__^

Tq again Kak Mia!

Wassalam..

No comments:

Post a Comment