Al-Kisahnya Berbuka Puasa Semalam

Assalamualaikum. Cinta.

Kesinambungan al-kisah semalam..

Thanks to Wani untuk milo sebagai menu berbuka ni -->


After solat maghrib, before turun makan -->





Hoho.. memang takde kerja betul la kan... Sempat lagi...

* sila abaikan muka ai yang macam mak lampir itu.. tak tahu sebab apa.. lighting terang sangat agaknya..padahal hanya pakai bedak aje.. *

our menu -->



Three of us -->



Maaf la.. hanya gambar je yang penuh.. nak cerita, takde cerita sangat..
Gosip je lebih.. yang penting happy dapat makan..
Tu pasal la dah demokkk sangat sekarang ni... T__T Wuwuwuwuwuwu.. Sadis~~~

Ok la.. puasa lagi hari ni..
Nak makan ape eh?? Oppsss..makan lagi... haha.. pengsan~~~

Wassalam...

6 comments:

  1. Rajin pose... Kim salam yg baju hitam tu ye... Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh.. kem slm boleh je Sam.. kikikiki.. nak tackel x dpt la.. single kat KL je but not available.. haha

      Delete
  2. tb pon klu jmpe kwn kemain gosip aje..byk sgt bnde nk cerite hehe..tp masing2 bz jarang dpt jumpe

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..meriah nyer..

    mselim3

    pls: tahniah yer menang segmen url kak mia tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      tq singgah sini n tq so much sbb inform.. kalau tak sure sampai hari ni pun tak perasan n terlupa ade join segmen.. hihi..

      Delete