12 Muharram 1435H

Assalamualaikum. Cinta.

12 Muharram 1435H semalam telah berlalu.. Semalam juga adalah tarikh hari lahir Mama jika mengikut bulan Islam..

Selamat hari ulangtahun Mama.. ^__^


So.. kami just ke AEON Rawang.. bawa Hadirah jalan-jalan.. Shopping baju untuk dia sehelai dua.. Tengok dia pakai t-shirt macam dah balut nangka je.. -__- boleh tahan badan dia ni.. Dah tak boleh beli baju ikut umur dia.. Kena beli umur 3-4 tahun punya saiz.. Makan tak banyak mana pun.. Menyusu je kuat.. Tu yang badan macam dipam-pam.. 

Tapi alhamdulillah sebab dia membesar dengan sihat walaupun dia kurang makan nasi.. Don't worry ye sayang.. Mummy still loves you! Besar macam mana pun, you're still my little princess.. ^__^ 



Sampai je kat AEON tu terus serbu tempat makan sebab masing-masing dah lapar.. Lagipun time sampai tu pun dah tengahari.. Ngam ngam la..



Sempat lagi ada sesi merajuk bagai.. -__-"





Then after sesi makan-makan ni, terus pi JJ.. Papanya bawak si Hadirah pi main kat tempat permainan tu.. Si Mummy and Onie pi shopping~~~~ Lalalalalala..

Tapi sempat shopping baju Hadirah je.. Tak sempat nak shopping untuk Mummy.. Wuwuwuwuw T__T

After that boleh pulak ada drama sebabak.. Dok ghiyau kat situ semata-mata nak beli "car" yang budak kecik punya tu.. hadoi.. orang dok pandang-pandang dah.. Takpe la.. nak buat macam mana.. biasa la kalau ada anak kecik terlebih manja.. camni la jadinya..

Hasil rontaan dan amukan dia kat shopping kompleks semalam.. -->



Takpe la.. boleh simpan untuk adik Hadirah, ye tak? >.<


Wassalam...

1 comment: