Tiada Elektrik

Assalamualaikum. Cinta.


Semalam kat KKB tiada elektrik dari jam 11.00 pagi until 5.00 pm. Asalnya memang nak keluar la kan.. Panas tu dah tentunya. Kesian kat Hadirah. At last tak jadi keluar. Si kecik tu tidur pulak. Boleh pulak dia tidur dengan berpeluh-peluhnya..

Lastly petang tu after hujan, ikut Abah and Mama pi Batang Kali nak beli dapur gas baru.. Weeee.. Jalan-jalan je la..



Sejuk katanya...


Tengok la gelagat si Hadirah ni time kat kedai elektrik tu..



After that pi dinner kat Bukit Sentosa..



After makan-makan singgah Tesco jap.. Hurmmm.. apalagi.. Kena pow la dengan dak kecik ni..



Itu je la aktiviti semalam.. Hari ni only sesi memandikan Mr. Kacak.. Will update soon.. ^__^


Wassalam..

No comments:

Post a Comment