[Outstation] Workshop Cisco

Assalamualaikum. Cinta.

Alhamdulillah.. Petang tadi selamat sampai Melaka. Once again, outstation ke Melaka. With my gf, Yan.. Even hujan lebat after senawang sampai la Simpang Ampat tadi, selamat jugak sampai.. First time drive ke Melaka sorang-sorang ni.. Yan boleh je drive.. Tapi ai rasa still ok lagi nak drive.. Esok time nak balik tak tahu la kan.. Yan tolong drive eh..? Please.. *sambilkelipkelipmata*


Sesampai je kami kat Hotel Avillion ni, terus kena masuk session after break. Tak sempat check in bilik pun. Lagipun bilik semua organizer uruskan. Bilik pun FOC.. ^__^ Tak masuk sangat apa yang orang tu explain dalam bengkel ni.. If hands-on maybe boleh la tangkap sikit-sikit kan.. Sebab baru sampai kan.. So kepala tingtong tingtong lagi.. Sakit kepala menyerang tiba-tiba..

Oh ya! Lupa pulak.. Actually tadi bertolak lambat sebab tunggu Yan habis meeting. Sambil-sambil tu buat report jugak.. Tak siap-siap lagi report itu.. Banyak pulak tu.. -__- Then pi makan dengan gf-gf yang lain. After makan-makan baru la gerak.. Tu pun makan sebab ai dari pagi tak makan. Dok sibuk buat report.. Packing barang pun last minute tadi.. Tunggang langgang jadinya..


Dah sampai, harusss la ada muka kami ni ye tak.. Nak whatsapp kat Wani.. Muahahaha..

Sempat merasa dinner je tadi.. Not bad lauk dia.. Sedap..




Oh!!! Desert yang sedappppp.. Tapi dah kenyang. Tak boleh nak sumbat lagi.. tak tidur kang jawabnya..

Tadaaaa..
FOC room for us..


Haaa.. ni la jadinya bila turun naik lif..
Tadi after dinner, boleh pulak kunci bilik buat hal. Hadoiii.. dah kena turun balik.. dah la jauh..
-__-"


Wassalam..

Need to rest for tomorrow's session..

2 comments:

  1. asal pi hotel je.. mesti x lepas peluang utk amik pic kan.. mmg moment yg indah2 belaka..

    ReplyDelete