Feeling Love! Thanks All!

Assalamualaikum. Cinta.

Selamat pagi tengahari semua.. Welcome October!
Diharap Oktober ini full with lovely story.. ^__^

***Update for yesterday..

30 September 2013
Pagi - Breakfast


Thanks a lot Mama.. Yummy breakfast special for me..
Pulut kuning with rendang ayam and sambal tumis ikan bilis..
So delicious..
Thanks Abah for that lovely wishes..

Tengahari - Lunch

Thanks a lot to En. Along dan Hadirah for celebrating my birthday..


Thanks for the cake!


Hadirah pilih special cake for Mummy.. Pandai Hadirah pilih untuk Mummy.. Tahu tahu je citarasa Mummy kan.. So sweet of you! My cake : Strawberry-Vanilla cake.. Brownies tu En. Along punya. The other one Hadirah yang pilih untuk diri dia sendiri but dia makan sikit je pun.. Lastly masuk perut Papa jugak.. 




Sempat lagi sesi merajuk dalam kedai.. Tak ingat sebab apa.. Tapi rasanya sebab tak bagi dia ikut Papa dia.. Hurmmmm.. -__-"

Rajuknya sekejap je.. Alahai comel je rasa..


Ai order kan ice-cream untuk Hadirah juga.. Hurmmm..dia makan if ada smarties tu.. Habis smarties, tak nak.. Cair macam tu je..


 * sesi suap menyuap sementara tunggu En. Along yang hilang entah ke mana *



Thanks for that cute doll! Patut la hilang sekejap tadi En. Along ni.. ^__^

******************************
The WORST thing is our main course, TAK SAMPAI! Boleh pulak bebudak kerja tu LUPA! T__T
Sorry to say la kan, if tak buat lagi, ai CANCEL je terus..

Yang lain-lain dah ok.. Cantik je but tang main course tu yang ai hangin.. En. Along pun hangin jugak.. Ai terus cakap kat En. Along cancel je.. Tak nak dah.. Hilang selera dah.. Dorang dah say SORRY but ai buat tak tahu je.. Nak kata ramai sangat customer time tu tak pun.. Waktu office hour kan.. Orang ramai tak keluar lagi kan.. Boleh pulak lupa nak buatkan main course kami ni haa.. Customer tak sampai sepuluh table pun.. Ape daaa.. Mood terus down sekejap..

We all bayar apa yang sampai je. Air tak di charge pun sebabnya air tu sepatutnya dalam pakej lunch meal.. So, nasib la kan..


But then sekejap je down.. Harusss la kembali kepada happy mood.. Tak nak la merosakkan hari yang best ni.. After makan-makan, we all bawa si Hadirah pi beli "train" yang dah lama dijanjikan kat Jusco. Mujur la Hadirah ni seorang budak yang hanya akan beli barang yang sememangnya dia nak or yang dah dijanjikan.. Dia memang tak akan ambil barang lain selain yang dia nak. Alhamdulillah.. lega sikit Mummy and Papa.. ^__^

Dah dapat train dia tu, terus bawa pi kaunter nak bayar.. Good girl, sayang!

Then we all singgah sekejap kat Daiso pasal ai nak beli barang. Then sempat lagi si Hadirah ni rembat 1 toys.. -__-" ingat cukup la dengan train tadi.. Huhu.. Takpe la.. 5 hengget je pun.. Apa la sangat kan.. Dia sorang je yang ai ada buat masa ni..

Sempat lagi ai rembat 2 helai shawl.. Haha.. Sempat aje kan.. 

* blouse - Butik Peace, handbag - my fav : Bonita, kasut - Primavera, long skirt - my own collection, tudung - my adik collection (rembat je ni..haha) *

Thanks a lot kepada orang-orang yang saya sayangi atas ucapan dan doa kalian.. Moga-moga kalian juga sentiasa berbahagia dan dimurahkan rezeki.. ^__^


p/s: taip entri dari awal pagi tadi, tengahari baru siap... T__T sadis betul la.. Next time kena buat kat rumah la ni..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment