[Wedding] Tahniah Anem!

Assalamualaikum. Cinta.

Entri yang tertinggal..

Date : 31 Ogos 2013
Location : Kg. Gesir Tengah, Sg. Selisek






Tahniah Anem.. Selamat pengantin baru.. Semoga berkekalan ke akhir hayat..

Anem atau Nurul Hanim ni one of my classmate masa sekolah menengah.. Pernah tidur sekatil ye..sebantal lagi.. jangan tak tahu.. Kan Anem? Hahahaa.. teringat zaman-zaman sekolah dulu tu.. 

Dia ni selalu je datang rumah ai memandangkan dia budak hostel and ai budak luar.. Kat sekolah dulu memang ada istilah "budak hostel" dan "budak luar".. Ai ni kategori budak luar la ye sebab tak duduk hostel.. Hahaha..

So, ai selalu je tolong hantar makanan kat Anem and Yan ni.. Kalau time pasar malam la ye.. Siap kayuh basikal lagi..Tu la ai ni fit masa dulu.. sekarang ni pancit la dah agaknya.. Then selalu la keluar sama-sama.. Dorang pun selalu datang tumpang rumah ai.. Tu yang teringat dok bercerita and tidur atas satu katil, satu bantal tu.. Tidur bertiga pun pernah.. ^__^

Apa-apa pun kami bertiga masing-masing dah selamat berkeluarga.. Yan pun sekarang ni kalau tak silap tengah tunggu hari nak bersalin.. So, Anem, cepat-cepat la join the club ye.. Hahaha..


#mood merindui zaman sekolah..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment