[Wedding] The Red

Assalamualaikum. Cinta.

Ni baru berkesempatan nak update cerita tentang wedding yang ai pergi semalam di Kuantan ye uollsss.. Wedding one of my officemate merangkap my gf and also my gossip girls.. Haha.. ^__^

 * from her whatsApp - Nikah : 27 Sept 2013 *

Ai bertolak dari KKB memandangkan ai kena ambil Hadirah kan.. So ai lalu ikut Genting Highlands.. Shortcut sikit la.. Boleh check in kat sini walaupun lalu je kan.. Kikikiki.. Tapi still terlewat jugak sampainya.. Tu pun speed tak hengat ko.. Lari 170 tu.. Kalau ada speedtrap ni rasanya dah berapa puluhnya entah kami kutip ni.. Nanti baru nak check.. -__-



Wani dan kawan-kawan yang lain dah bertolak awal pagi.. Around 9.30 pun ada.. So mereka semua dah sampai awal.. Ai sampai pun dah dekat-dekat time pengantin lelaki nak sampai..

Sampai rumah Yan je, si Hadirah ni buat hal la pulak.. Kencing bocor.. Habis skirt yang dia pakai tu.. Terpaksa la tukar ke seluar jeans.. Nasib baik masih ada red theme lagi.. Tu yang terlambat lagi tu..

* orang lain dah lama habis makan, ai je yang lambat *





Dah kahwin dah sorang.. Dah boleh join the club dah ni.. Tinggal sorang je lagi ni.. Hihi.. ^__^ Moga-moga dia pun akan menyusul nanti.. InshaaAllah..

* ni kawan-kawan SL1M yang turut hadir *

 * i will waiting for her turn pulak nanti.. InshaaAllah.. *

* Yan sangat cantik! Naik satu status Puan Nabihan..* 

Oh ya! Ini la al kisahnya pasal Hunting For The Red [Part 1] dan Hunting For The Red [Part 2] tu.. We all nak cari baju untuk pi wedding my gf ni je sebenarnya.. ^__^

* Tahniah Yan & Shah! Selamat Pengantin Baru! Semoga berkekalan until Jannah.. *


***p/s: sayu tiba-tiba.. agak-agak lepas ni boleh lepak sama lagi tak?

~sumber gambar adalah dari whatsApp Wani dan fb kawan-kawan..~

Wassalam...

No comments:

Post a Comment